![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjk0jhG6IXuOXB6tqD43RCZfBY69VgDe-uyjbMuo76kMN7NAQSKBKIZ61zNIXG0oZVzhIpuExROTU7s-ghupYA0B5bnBJ9sXR1NCDSFhtV8H1ybwWxMQvh1_LrwJ7bOhy43lmxEGLdd5DT9/s320/2012_m%C3%A1rcius+039.jpg)
Hagymát pirítottam kókuszzsíron, rátettem a kb. 1 kg babot (2 napra főztem:-)), a fűszereket: babérlevelet, köményt, majorannát, natur vegetát, sót. Amint puhára főtt, pirítottam néhány evőkanálnyi teljes őrlésű búzalisztet, vettem hozzá a főzőléből és ezzel behabartam.
A fasírt most is Vegabond magyaros fasírtporból készült, hagyma, fokhagyma, pirospaprika és kevés só hozzáadásával. Kókuszzsírban sütöttem ki a pogácsákat.
A képen Boglárka a főzelék "romjain":-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése