2012. április 25., szerda

Nehéz visszarázódnunk a hétköznapokba:-)
Bogit utol érte az első hőemelkedése, hányása és étvágytalansága. Így főleg szopizott és vizet ivott, némi pirítóst és rizst evett. Az egész egy napig tartott, mára már "kutya baja" ahogy mondani szokás.

Ma jó sűrű karalábélevest ebédeltünk répával, burgonyával, tésztával, fűszerekkel (só, kömény, majoranna, natur vegeta). Egy hatalmas fej karalábéból, 1 fej hagymából,  6 kicsi burgonyából és 4 szál répából készítettem el, mindezt most felkockázva főztem meg, és két napra készítettem.
Utána még barna rizs volt csemege kukoricával, salátával (jégsaláta, paradicsom, medvehagyma, citromos-barna cukros-petrezselymes öntettel) de már a levessel jóllaktunk:-)


1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek, írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés