2012. október 19., péntek

Boginak ma nagyon jó étvágya volt:-) Általában nem panaszkodhatunk, de ma különösen jól evett.
Reggelire mézes-őrölt mogyorós kenyeret evett 2 szelettel, meg hagyma nélküli sült puliszkát, és Danone Activia mézes-gabonás joghurtot majdnem egy pohárral (rájöttem, hogy eddig azért nem ette a joghurtokat, mert savanyú volt neki, de a mézes bejött, néha veszek majd neki, valószínűleg majd a naturt és keverek bele mézet, B12-vitamin pótlás végett főként, de túlzásba nem fogjuk vinni, heti 1-2 pohárral gondolom, hogy kap).
Úszni voltam tízorai időben, így nem én, hanem Apa adott almát neki.
Ebédre tartalmas karalábé levest ettünk, sok-sok karalábéval, sárgarépával, fehérrépával és burgonyával, fűszerei: vegeta, majoranna, hagyma, só, kömény, pici kókuszzsír a répa végett, hogy a zsíroldékony A-vitamin kioldódhasson.
Barna rizs volt a második fogás házi lecsóval (Magdi húgi Anyósáéktól, és tőlük volt a sok finom zöldség is a levesbe). Ezt is nagyon ette Bogi, egy pici barna cukrot tettem hozzá és így nem volt savanyú ez sem.

A héten ettünk még zöldborsó pörköltöt tepsis burgonyával, sült céklával, Bogi burgonyapürét kapott, de megkóstolta a tepsiset is, annyira nem ízlett neki.

Az elmaradhatatlan spenótos tészta is terítékre került, főtt házi tojással, szintén a családtól, de Bogi most nem ette a tojást.

Minden nap ehettünk mungóbabcsírát is, és sok-sok hazai finom-finom paradicsomot, paprikát, Bogi nagy örömére is!
És Anyósom igen finom babos zakuszkáját, ami "bearanyozta" a vacsoráinkat:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése