2012. augusztus 22., szerda

Ebédre rakott burgonyát ettünk. Hagyományosan készült, csak annyi különbséggel, hogy tofuból készült bele a tejföl és a tojás (4 db-ot tettem bele) mellett 1 konzerv kukorica is került bele és fél vöröshagyma, 1 szál póréhagyma.
A tofutejföl így készült: 1 kocka natur tofut vízzel, olajjal, fél citrom levével, fél vöröshagymával, natur vegetával, sóval összeturmixoltam, és hozzákevertem a felkarikázott póréhagymát.
Ha lett volna itthon gabonakolbász nagyon feldobta volna ezt a rakott krumplit, vagy ha meg tudnánk fizetni a kesudiót tejföl céljára, akkor abból készült volna a tejföl. De így is finom lett:-)
Aztán rétegeztem, majd 240 fokon 40 percig sütöttem.
Boglárka nagyon ette:-)
És volt még hozzá fokhagymás-citromos uborka-pari saláta is.

1 megjegyzés:

  1. Én zabtejszínnel szoktam csinálni, nekem nagyon bevált..

    VálaszTörlés