2012. augusztus 3., péntek

Köszönjük szépen Mariának és Patríciának a jó kívánságokat a kis törött fogacskájú nevében!
Helyén áll a fogacska, kettétörve ugyan és elmozdulva, de a helyén. Enni is tud Boglárka, mióta nem szopizik, az étvágya is megnövekedett, néha nem is győzöm betevő falattal:-)
Továbbra is a barna rizs a kedvenc, csemege kukoricával, és egyre több kukoricatej fogy. Naponta-kétnaponta 1x még fejek egy kevés anyatejet, amikor Bogi kéri, szívesen megissza pohárból.
Szívesen evett a héten burgonyapürét is, most meggymártás nélkül:-(, a krumplis tészta is csúszott, és sajnos a paradicsomlevest sem kóstolta meg. Ma is így jártam a lecsóval, csak a barna rizst ette... Nem mennek a zöldségek mostanában.

Nagy újságunk van! Boglárka egy hónapja teljesen önmagától (saját kezdeményezésre) csak bilibe pisil és egy hete már a kaki is csak a bilibe megy! Ő mondja és mutatja, hogy nem a parkettára, no meg a bugyiba, ahogy pár hétig sikerült:-) hanem a bilibe! Boldog vele ő is, mi is, hihetetlen, hogy pelus nélküli a kisasszony, már a sétáink alkalmával is!!! Persze éjszakára még adunk pelenkát, de amint veszünk gumilepedőt, megpróbáljuk anélkül.
Azt gondoljuk, hogy ez teljesen egyedi, hogy ki mikor érik meg a szobatisztaságra, a lényeg csak annyi, hogy nem szabad erőltetni, és a sikert kísérje családi öröm:-)

1 megjegyzés: