2012. március 14., szerda

Leírom egy átlagos napi menüjét a kicsi lánynak.
Reggel 6 körül szopizik egy nagyot. Fél 8-8 körül reggelizünk, kiváltság, hogy Zalán, a férjem is velünk eszik, mivel sokszor dolgozik itthon.
Kásákat szoktam főzni, mandulával, mákkal, gyümölccsel esszük, Bogi sajnos nem rajong még ezekért. Így ő házi készítésű lekváros pirítóst szokott enni, vagy ha sósat kíván, akkor pástétomosat. Egész télen Anyósom jóvoltából házi zakuszkát ehetett Boglárka, babos-pritaminpaprikás-hagymás alapú igen finom zakuszkát.
Ez mostanára elfogyott, így én is készítek többféle pástétomot, de Boginak nagy kedvence a kókuszzsír, amiről már írtam is. Ezt kenjük neki a kenyérre, őrölt mandulával eszi, amit vagy rászórok a kenyérre, vagy belekeverem a zsírba, de egyszerűen kanállal is szokta enni, annyira szereti:-)
9-fél 10 felé van, hogy még egy kicsit szopik, de ez mostanában már elmaradozik, és indulunk a 2-3 órás sétára a pajtásainkkal:-)
Délben ebédelünk, mikor-mit, majd szopizik és alszik 2 órát.
Ébredés után szokott szopizni ismét, meg gyümölcsöt eszik, télen mandarint, banánt, almát leginkább.
Ezután ismét sétálni szoktunk, kb. 1,5-2 órát, aztán 6 körül vacsorázunk, ilyenkor pástétomos pirítóst és zöldségeket eszünk, Bogi a kígyóuborkát, a paradicsomot és a paprikát is szereti.
7 körül fürdés, majd esti szopi, 8 körül alvás.
Ilyen egy átlagos napunk, evésekkel együtt.

1 megjegyzés: