2012. március 28., szerda

A mai bejegyzést folytatva a vacsorához értünk: csicseriborsó pástétomot ettünk kenyérrel, zöldséggel.
Az alapötlet Magdi húgom blogjáról származik: www.magdireceptek.blogspot.com

Nekünk is volt itthon egy 250 g-os csicseriborsó konzervünk, amit jól átmostam szűrőn, majd hozzákevertem a hagymás alaphoz. 1 fej hagymát, 2 gerezd fokhagymát pirítottam kókuszzsíron, sót, köményt, natur vegetát és friss petrezselymet tettem hozzá és egy kevés vizet. Zalán nekiesett a botmixerrel és ő győzött: az eredmény krémes állagú, jó ízű krém lett:-)

Egyébként ez sajnos nem gyors pástétom, mert a csicseriborsót egy éjszakányi beáztatás után is 1-2 órát főzni kell, de megéri, finom és tápláló!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése