2012. március 19., hétfő

Régen írtam, most is csak röviden a káposztás tésztáról, amit pénteken főztem:
Durum nagykockából készült tönkölyliszttel, és 1 közepes káposztából. A lereszelt káposzta alá hagymát pirítottam kókuszzsíron, majd "borspótlóval" fűszereztem: borsikafű biztosan van benne, meg majoránna, a többi összetevőre nem emlékszem, bioboltban kapható. Magdi húgomtól kaptuk, míg nem ismertem, hogy ilyen létezik, csak borsikafűvel fűszereztem a káposztás kockát, úgy is finom. Boglárka többször és jót evett belőle.

Hétvégén Szüleimnél voltunk, és Bogi náluk is jót evett a karalábélevesből és a finom rántottakból (cukkini, padlizsán) és a köretnek készült rizsből.

Képeket teszek fel hamarosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése